Asuntovuokrausta lähes 30 vuotta

Huittisten Kaupunkiasunnot Oy on perustettu vuonna 1991 tavoitteena saada kaikki kaupungin vuokra-asunnot yhden toimijan hoidettavaksi. Yhtiö on osa kaupunkikonsernia ja Huittisten kaupunki omistaa yhtiön koko osakekannan. Valtaosa vuokraamistamme asunnoista on rakennettu 1980-luvulla. Asunnot rakennettiin silloin vastaamaan Huittisten nopeasti kehittyvään ja lisääntyvään asuntotarpeeseen. Toiminta-ajatuksemme on tarjota vuokra-asuntoja Huittisten ja Vampulan alueella. Keskeiset kohderyhmämme ovat paikkakunnalla asuvat aktiivi-ikäiset ja eläkeikäiset sekä Huittisiin muuttoa suunnittelevat.

Huittisten Kaupunkiasunnot Oy omistaa noin 300 vuokrattavaa asuntoa. Suurin osa niistä sijaitsee Huittisten keskustassa tai aivan keskustan välittömässä läheisyydessä, (Huhkolassa Sahkossa, Hein-Erkkilässä ja Vuohikadulla) sekä muutamia kymmeniä asuntoja Vampulan taajaman alueella.  Asunnot ovat kerrostaloja ja rivitaloja. Kaikissa kohteissamme on myös riittävästi autopaikkoja. Vanhuksille on tarjolla esteettömiä rivitaloasuntoja aivan Huittisten terveyskeskuksen nurkalla.

Asuntovalikoimastamme löytyy runsaimmin kaksioita. Lisäksi on yksiöitä sekä 3-4h perhehuoneistoja, kooltaan 80-90 neliötä. 

Vapaisiin asuntoihin voit tutustua vuokra-asuntosivulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää vapaana olevista asunnoista!
Asiakaspalvelu, puh 040 635 0035

Uudistumme jatkuvasti

Huittisten Kaupunkiasunnot Oy haluaa vastata asukkaidensa tarpeisiin. Siksi vuosittain remontoidaan 10-20 asuntoa sekä tehdään laajempia peruskorjausprojekteja tarpeen mukaan. Viime vuosien aikana on toteutettu kahteen Huhkolan alueen kerrostaloon laajat julkisivuremontit ja Vuohikadulla oleviin kahteen kerrostaloon neljä jälkiasennushissiä. Hissiremonteilla on pyritty vastaamaan ikärakenteen kehitykseen ja tarjoamaan mahdollisimman paljon kaikkia asukkaita hyödyttäviä esteettömiä asuntokohteita. 

Huoneistokohtaiset remontit ovat joko kokonaisvaltaisia remontteja, jossa asunto remontoidaan lattiasta kattoon, tai tarpeen mukaan tehtäviä, pienempiä pintaremontteja.